vimsig.com

en liten ålderskris så här på torsdagen

Ja jag vet att det är löjligt, men jag har drabbats av en liten ålderskris ikväll. Mest för att jag varit på informationsmöte på dotterns blivande högstadieskola. Hur kan hon ha blivit så gammal? Är jag så gammal? Tröstar mig med att jag fick en kommentar häromdagen om att jag såg yngre ut än jag är. Nu hoppas jag bara att jag får visa leg på Systemet också så är året räddat…

Jag fick testköra en bil idag också. Våran bil skulle besiktigas och det skulle Bilmetro göra åt oss eftersom vi precis köpt bilen av dem. Så igår var jag hem till vår bilhandlare och vän och bytte bil med honom. Idag körde jag alltså hans demobil, en Skoda Superb. Automat dessutom. Det är första gången jag kört en modern automat, innan har jag ju bara kört Impalan. Jag är kär i växellådan. Ringde Mattias och sa att automat är underbart. Vilket han ju naturligtvis vet, han har haft automat tidigare. Men nu vet jag det också, så jag sätter en liten peng på att nästa bil som köps in till hushållet kommer att vara just en automat. Nu var vår bil lättfixad. De har bytt en spak så att vår farthållare numera funkar. Bilen är besiktigad och klar och jag får nu återgå till att växla som vanligt igen.

Vår stora meskatt har hittat en fristad från Lilla Fy, dvs Jullan. Han har hittat en väg upp till sin favoritplats vinden. Mattias hade parkerat vita Rockyn inom hoppavstånd från kökstaket, så han tar nu den vägen upp. Man får inte vara dum om man är katt inte. Speciellt inte om ens husse och matte släpat hem en dryg fyrfota styvsyster. Men jag tror ändå att vi ska inhandla Feliway och flytta Rockyn, få se om vi inte kan få Kisse att trivas inne igen.

katt på svalt papptak