vimsig.com

sömnbehov och morrande katter

Jag har sovit för lite två nätter i rad, så en tupplur på soffan nu på eftermiddagen var en klart viktig åtgärd. Nu ser jag dessutom fram emot att få krypa tillbaka till sängen när jag fått iväg dottern till skolan. Jag ska njuta av en ledig dag. Om jag nu inte blir inkallad för att någon är sjuk. Man ska inte ropa hej innan man är över bäcken.

Katterna är fortfarande inte sams här. Vi släpar in våran stora klumpedunskatt så ofta vi kan för att han ska få komma in och gosa/äta. Sedan försöker Jullan smyga sig på honom. Egentligen tror jag att hon vill vara kompis, men hon var lite kaxig i början och försökte spela tuff, så han är inte impad. Är det någon som har tips på vad man kan göra så är jag tacksam. Just nu funderar jag på om Feliway kanske kunde vara något?

här ligger Kisse och morrar