vimsig.com

diagnoslös igen

Var till vårdcentralen igår igen och träffade läkare. Hon konstaterade att det inte är Pityriasis Rosea ändå. Utslagen ser inte ut så och de har dessutom spritt sig för mycket. Hon hade däremot ingen aning om vad det kunde vara utan kallade in en annan läkare som också var förbluffad. Så nästa steg blev en remiss till hudmottagningen på lasarettet. Dessutom fick jag en starkare kortisonkräm utskriven samt Atarax som ska hjälpa mot klådan. Fast den sistnämnda törs jag inte ta efter att ha läst bipacksedeln att hjärtstillestånd finns upptaget som biverkning. Jag är liksom inte redo att dö för att det ska sluta klia.

För första gången sedan det här började så påverkar det mitt allmäntillstånd. Huden hettar och ömmar. Det sticker i den. Och jag fryser som en tok. Sitter här hemma med 21 grader inne och t-shirt och huvtröja och fryser ändå. Skitutslag.
:cry:

3 Comments

 1. Mia

  Usch, jobbigt. Fast du, den biverkan du nämner räknas som sällsynt…jag skulle ta dem ändå men det är så klart upp till dig.

  Kram, kram.

 2. Maria

  Jo jag är bara skraj. Tycker att det är otäckt att det fanns med över huvud taget. Och med min otur så… :shrug:

 3. Susanna

  Jag fick Atarax mot min ångest, och jag blev bara en zombie på dom. Har hört att de furkar bra på andra, men inte på mig. Prova!

Comments are closed.