vimsig.com

jag tror jag såg en kissekatt

Idag har jag och dottern hälsat på en liten katt som är i behov av ett nytt hem. Syftet var lite att dottern skulle få gräva ner näsan i hennes päls för att se om hon reagerar. Hon räknas ju som allergisk mot katter, men reagerar inte över huvud taget på våran katt. Han sover i hennes säng och de lever verkligen nära varandra, men inte en nysning och inte ett snörvel.

Själva lilla kissekatten är vi iaf kära i. Hon är kelig till tusen och la sig tillrätta på rygg mellan oss och lät sig bli kliad på magen. Och så spann hon så att sängen nästan skakade. Myskatt.

mysig liten katt

så skönt att bli klappad och kliad

Under tiden satt den extremt sällskapssjuka vovven bakom galler eftersom han skrämmer lillkatten genom att häftigt rusa på henne. Han vill så gärna vara kompis men har inget sinne för takt och finess alls. Och nu sörjde han nog i lika delar att få kasta sig över henne och leka som att få kasta sig över oss och pussa på oss över hela kroppen. Han är en knähund modell XXXL, totalt omedveten om sin egen storlek och tyngd. Skrutthund.

knähund modell XXXL