vimsig.com

helgen som varit

Det har varit en skojig helg. I fredags lämpade jag av dottern hemma hos sin mormor och morfar. Passade på att träffa min morbror och hans fru som var dit plus att jag bytte tillbaka Saaben mot en Rocky. Nu har vi bara en lånebil här i väntan på att nya bilen kommer. Den genomgår ju service och byte av kopplingen innan den flyttar hem till oss.

Igår körde jag skoter för första gången någonsin! Hur kul som helst!! Jag njöt verkligen av det och det var dessutom fantastiskt väder, så det var fantastiskt. På kvällen var det dags för fest. Vi hade ju ingen Halloweenfest i höstas, så det var dags att klä ut sig nu istället när Ida firade sin födelsedag. Mattias och jag grubblade länge över vad vi skulle klä oss som innan Mattias kläckte idén att vi borde klä ut oss till varandra. Uj uj uj vad snygga vi var…
:g

Maria och Mattias

värdinnan/födelsedagsbarnet

värden komplett med hjul under fötterna

Idag lyckades jag trotsa den slitna känslan i kroppen och släpa ut Mattias för en vända på skotern igen. Det var ju så kul att köra, så nu ville jag göra det igen. Vi har toppat det med kebab och Solsidan. Högst lyckad helg måste jag säga.