vimsig.com

för vi har satt publikrekord

Idag har vi varit på hockey utomhus. Det var dags för Slaget om Siljan i Leksand. Match mellan Leksand och Mora. Det var rätt pampigt med massor av folk på arenan de byggt upp ute. Tyvärr spelade Leksand uruselt, så det var ju lite tragiskt för tillresta hockeyentusiaster. Jag är ändå lite nöjd att ha varit en av 17319 personer som var där.

lagen värmer

Lagen värmer upp.

läktaren på en av långsidorna

Läktaren på en av långsidorna.

fränaste LIF-frisyren

Fränaste LIF-frisyren.

Precis före nedsläpp spelade Sabaton också. Komplett med eld och allt. De stod precis framför vår läktare, så det fanns ju inte en chans att ta kort på.

YouTube Preview Image

Jag hade byltat på mig ganska bra med fleecetröja, raggsockar osv, men tog ett beslut i sista minuten innan vi gick från bilen att sätta på mig täckbyxorna också. Jag var rätt tacksam för det sen, för även om det bara blev ett par minusgrader så blir man lätt kall när man står så där. Och jag är inte typen som hoppar även om Sabaton uppmanar mig.

Och lördagskvällar bör alltid avslutas med goda vänner, pizza/kebab och poker. Riktigt trevligt.