vimsig.com

ta i nu då!

Varje gång jag sätter mig i en bil har jag tydligen Murphy med mig. I morse var det dags igen. Satte mig i trotjänaren, dvs gamla Saaben. Den som har en historia av 22 års trogen tjänst. Startade den och kom ut till vägen. Där fick jag motorstopp och bilen vägrade starta igen. Jag insåg att för det första stod den i vägen där och man kunde varken komma in eller ut med en annan bil. För det andra, jag ville gärna få undan den därifrån för att kunna få ut våran Saab för att ta den till jobbet. Jag skulle ju åka direkt från jobbet in till stan hade jag tänkt. Annars hade jag kunnat promenera. Men nu blev det knuffa istället.

En sån här Saab 900 väger enligt registreringsuppgifterna 1340 kg. Och våran infart är så här lång. Med en puckel på mitten.

puckeluppfart och träningsredskap i bilform

Ja ni ser ju hur långt jag knuffade den. Typ 30 meter. Med adrenalin som bränsle i kroppen. Mycket adrenalin dessutom för när jag kom till jobbet skakade händerna. Jag har redan nu insett en del nackdelar med att göra saker ens kropp egentligen inte orkar. Som att jag har skitont i bäckenet/fogarna och ryggen. Att jag inte kunde gå upp för trappan på OnOff utan att häva mig upp med trappräcket. Att jag kommer ha träningsvärken från helvetet imorgon och en ryggvärk som matchar den. Aj aj aj fy fan.

Men lite mallig är jag. Mest korkad, men lite mallig.