vimsig.com

ikea how i love thee

ikea-shopping

Plus ett par brandvarnare och batterier till dem. Nu ska dottern få upp en spegel i sitt rum. Och jag ska organisera i köket och hallen. Jag tror att det blir skitbra. Ska anlita Mattias för allt skruvande tror jag. Inte för att jag inte kan, men jag ids inte göra det själv. Jag gör det gärna tillsammans med honom dock.

Det är aptråkigt att åka ensam. Knalla runt där inne funkar väl, men resan är skittrist. Dessutom tror jag att jag stack ut där för jag var nog enda människan som var där själv. Till och med det äldre paret före mig i kön som bara köpte en toaborste (de måste ju ha nära dit) hade bemödat sig om att gå tillsammans. Fast när man går ensam har man ingen med som kan ge en menande blickar när man köper ett kilo lakritskonfekt…

2 Comments

 1. Linda

  Hahaha, vad du är GO Maria =)
  KUL att du gjort ett collage av det du handlat, och snyggt var det.
  Jag ville verkligen följa idag, men lovat mamma att följa med henne och sälja guld.

  KRAM!!!!!

 2. Maria

  Tack! :blyg:
  Har man lovat så har man. Du får följa med nästa gång då. Vi kommer ju att behöva sängbord och lite sånt också. :g

Comments are closed.