vimsig.com

en magsjuka senare

Jag hade kunnat berätta om hur jag i lördags åkte hem till Amalia för att agera datasupport åt henne och sen blev kvar i timmar och spelade spel. Men jag var lite under isen i början på veckan. Lördag kväll mådde jag tokilla och söndag morgon var det kört och jag låg och hulkade med huvudet halvvägs nere i en hink.

Jag är tacksam för en massa saker, men två saker sticker ut.
– Att jag har kortare hår nu som är lättare att hålla ur vägen så att man slipper få spyor i det.
– Att jag har en fantastisk man som roddar allt när jag ligger på soffan och mår illa.
Han har servat mig, lagat mat (åt sig och dottern), hållit varmt i kåken, klappat mig på pannan, knådat min ländrygg och vad annars jag kunnat behöva. Det är kärlek det.

Låg hemma måndag och tisdag, men sen onsdag är jag på fötterna igen. Om än med öm och orolig mage eftersom magsjukan sparkade igång magkatarren. Så nu äter jag Losec igen. Men jag slipper illamåendet iaf.

Onsdag eftermiddag när jag borde passat på att vila efter jobbet var jag istället in till stan och uträttade en del ärenden. Dvs köpte Losec och nya gympadojjor åt dottern. Idag när jag borde ha passat på att vila efter jobbet följde jag med som medchaufför när Mattias tog Saaben för att försöka hitta en verkstad åt den. Vi hade fått tips om en, men nu vet vi då vart vi inte vill lämna den iaf. Ok att de kan ha fullbokat länge, det säger jag inget om, men maken till otrevlig människa har jag sällan träffat. Ingen servicekänsla över huvud taget. Han kunde inte ens hälsa trevligt. Undra om hans chef vet att han kostar dem jobb? Vår bilhandlare i nöden skulle iaf kolla upp det och hjälpa oss hitta någon.

Imorgon när jag kommer hem, då ska jag minsann bara sitta ner tror jag. Jag ska äta godis och titta på Solsidan, säsong 1 som jag lånade av Cat. Trevligt värre!