vimsig.com

för det gör så jävla ont i ryggen

I söndags fick jag roligare saker från iTunes. Ett spel den här gången. Ett sånt där som börjar med ett mord och sen ska man leta ledtrådar och lösa problem. Jag fastnade totalt och spelade typ medan jag åt.

Man kunde tro att det vore omöjligt att överanstränga ryggen på det viset. Men min rygg bestämde sig för att balla ur ändå. Jag vaknade med världens ryggvärk idag och den har inte släppt. Jag är less. Trött på att ha ont, less på att de förbannade fogarna ställer till det för mig och gör allt så mycket drygare. *svär*

Som en liten positiv grej iaf. Vi må nu köra runt i en 22 år gammal bil, men det är den 22 år gamla bil som har absolut skönast stolar. Komfort var Saab jäkligt bra på redan då. Med tanke på hur ryggen känns så skulle jag kunna sova i bilen om det inte blev så kallt.