vimsig.com

bilist javisst

Eftersom vår Saab nu står stilla under ett orört täcke av snö i väntan på reparation så har vi nu två Rockys att åka i. Nackdelen är ju att ingen av dem har baksäte och det därmed innebär att vi måste ta två bilar om hela familjen ska åka någonstans. Det känns ju lite opraktiskt. Så idag ska jag åka till mina föräldrar för att lånbytas bilar lite. De får en Rocky, vi får deras andrabil som är en Saab. På det viset har vi vunnit lite tid för att lösa det här bilproblemet.

På vägen hem tar projekt ”nyårskäk” vid. Det behövs handlas en del mat inför nyårsafton då vi får besök av trevliga vänner. Det kommer att bli väldigt trevligt tror jag. Ja inte matinköpen alltså utan umgänget på nyår.

2 Comments

 1. Saija

  Hej!
  Kikar in för att önska ett underbart NYTT ÅR! Jag hoppas att Du vill följa mig och min vardag även nästa år, 2011.
  Många människor ser fram mot nyåret för en ny start på gamla vanor, men jag hoppas på lite nya vanor och äventyr :)

  Jag startar det nya året med en tävling på bloggen imorgon så kika gärna in och delta!

  Stora kramar från Saija

 2. Maria

  Gott nytt år fina Saija! :luv:

Comments are closed.