vimsig.com

skitbil och skitmusik

Det är händelserikt med jul. På julafton hittade Mattias en annons om en skoter och det resulterade i en tur till Värmland igår för honom och svärfar. Vi hade ju dessutom bestämt att vi skulle hem till mina föräldrar för att äta och dela ut julklappar. Eftersom Mattias ju skulle komma från andra hållet, Värmlandshållet, så åkte jag och dottern direkt dit och vi passade även på att dela ut paket till min styvkusins barn innan det var dags för maten. Problemet var bara att när vi skulle åka från Peter & Anne så kom jag inte av gården. Saaben hade bestämt sig för att det var en bra idé att jävlas igen. Den bara dog och svarade inte på gaspedalen igen. Turligt nog hade Mattias och Lasse kommit vid det laget, så han fick komma över och hjälpa till.

Från början var den meningen att Lasse skulle ha tagit en av bilarna och åkt hem direkt, men eftersom vi inte visste om Saaben skulle gå hela vägen hem så stannade han kvar och åt med oss så att vi kunde åka hem tillsammans. Det blev ett lite kortare besök där, men det var trevligt ändå. Sen gick bilen hela vägen hem. Den gick som ett lass skit visserligen, men nu står den här på gården iaf.

Idag inleddes 12 Days of Christmas på iTunes. Glad i hågen öppnade jag mailet och insåg att det inte bara är bilen som jävlas med mig den här helgen…

musikens plåga

Fifan. Jag som trodde man fick fina julklappar om man var snäll! Isch isch isch! Hoppas att de övriga 11 dagarna blir bättre.