vimsig.com

första julbordet för i år

Igår var vi till Dössberget och åt julbord tillsammans med Thomas och Annelie. Fruktansvärt gott som alltid och män äter ju tills man kan rulla nerför backarna efteråt. De har en potatissallad som är underbar och jag är en total sucker för gravad lax. Grisfötterna hoppade vi över…

Efteråt åkte vi ner till Mattias chef för att bjuda på en öl. Blev ett kort stopp eftersom de skulle åka på hockey. Så vi åkte hem till Thomas och Annelie och hade filmkväll. Tittade på Torsk på Tallinn, Spaceballs och The Return of the Pink Panther. Tre komedier med väldigt olika typ av humor, men alla tre mycket roliga.

Nu får man gå på julmatsfri kost tills nästa helg när det är dags för julbord med Mattias jobb. Åter igen på Dössberget. De har ju bra mat där så det blir trevligt.

2 Comments

  1. CamillaH

    Såååå mumsigt med julbord!
    Vi var iväg förra helgen, och ja, vi hade nog kunnat rulla hem… ;)
    Kram!

  2. Maria

    Man äter ju alltid för mycket. Kanske inte konstigt att det kostar så mycket när de vet hur folk vräker i sig. :g

Comments are closed.