vimsig.com

dag 16 – min första kyss

Jag var tretton innan jag fick min första kyss. Jag var ju inte vidare populär eftersom jag var mobbad men vårterminen i sjuan hände det ”äntligen”.

Första kyssen för mig var identisk med första hånglet. En tre eller fyra år äldre kille som jag träffade på parken. Vi hade gemensamma kompisar. Discot var inne på logen den gången. Tokhångel tills min styvfar kom för att hämta mig när vi skulle hem. Då var det pinsamt. Mycket pinsamt.

:rodna:

2 Comments

  1. Susanne

    Hihi! Roligt att tänka tillbaks… Minns hur äcklig jag tyckte första kyssen var. Aldrig mer tänkte jag.

  2. Maria

    Fast jag minns inte att jag tänkte så. Jag minns bara hur enormt pinsamt det var att bli ”påkommen” liksom. Speciellt som killen vid det laget hade börjat avancera för att se vad jag hade under min stickade rosa tröja… :rodna:

Comments are closed.