vimsig.com

dag 15 – mina drömmar

Lite osäker på om det här ska handla om mina drömmar för framtiden eller mina drömmar på nätterna. Men jag tror vi väljer den sistnämnda definitionen, den verkar roligast.

Jag drömmer ganska mycket. Den ena grejen konstigare än den andra. Ofta ganska absurda grejer och inte alltid behagliga. Under en period drömde jag om ormar varje gång jag var stressad. Det blev ett ganska tydligt mönster och på tok för många orm-drömmar.

En dröm har jag drömt identiskt två gånger. En helt sjuk dröm som jag drömde första gången i tonåren och sen några år senare igen. Båda gångerna har den verkligen varit helt identisk och den är vansinnigt absurd.

Läbbigaste jag drömmer om nu för tiden är spindlar. Det händer att jag vaknar av att jag håller på att krypa upp på huvudkudden i ren panik. Det händer inte ofta, men det är slitigt att inspektera fotänden på sängen efter spindlar.

Liksom Lady Dahmer så kan jag i viss mån påverka mina drömmar. Inte de panikiga om spindlar och sånt, men en del av de andra. Och ibland när det inte går så blir jag frustrerad och förbannad i drömmen.