vimsig.com

Dag 12 – I min handväska

innehållet i handväskan

Jag har ju dokumenterat innehållet i min väska förut när jag till och med tog kort på det. Nu orkar jag inte ta en ny bild, men innehållet är sig likt. Annan mobil och annan kamera bara och möjligtvis lite mer skrammel. Och ett glasögonfodral. Men annars ungefär sig likt.

Jag förvandlar vanligen mina väskor till grisar. Stoppar ner det en och det andra och till slut måste jag rensa för den väger ett ton och är smockfull. Mamma funkar på samma vis, fast stoppar den inte full med junk utan med broderier, stickningar och annat betydligt mer kreativt och duktigt. Fast jag är bra att ha om någon bryter av en nagel, får ett litet sår eller en sticka i fingret. Jag har inte bara nagelsax i handväskan längre utan även en pincett och lite annat sånt. Det är ju så praktiskt att ha med sig.

2 Comments

  1. CamillaH

    Man ska alltid ha ett litet överlevnadskit i handväskan :)

  2. Maria

    Precis. Och alla som inte har det brukar fnissa åt mig, men gissa vem de tackar sen när de behöver ett plåster?! :smug:

Comments are closed.