vimsig.com

dag 11 – mina syskon

Jag har vuxit upp som ensambarn, men jag har syskon. Min pappa har ju gift om sig och där har jag två halvsyskon, en lillasyster och en lillebror. Jag är 14 år äldre än min lillasyster och 15½ år äldre än min lillebror. Dessutom har vi aldrig bott tillsammans, så vi har inte utvecklat den där normala syskonrelationen. Vi har dessutom knappt träffats.

Min lillebror träffade jag senast för fem år sedan. När han var en gänglig 15-åring. Han och pappa kom förbi och hälsade på då. Han var bjuden på bröllopet i år också, men han kunde tyvärr inte komma då.

pappa och lillebror

Min lillasyster fyller snart 22. Hon följde med pappa upp till bröllopet. Jag har kontakt med både henne och brorsan på Facebook och MSN. Vi kanske aldrig kommer att stå varandra riktigt syskon-nära, men jag är iaf väldigt glad att jag har syskon.

lillasyster