vimsig.com

dag 01 – om mig

Det här blir en utmaning. Jag som har så svårt för att skriva om mig själv. Så vem är jag då? Jag är fasansfulla 36 år gammal. Jag åldersnojjar som en tok just nu. I övrigt trivs jag med livet som det är just nu. Jag är ju nygift med världens finaste man. Vi har renoverat, byggt ut och slitit så att vi nu bor i ett gulligt litet hus på landet utanför Falun.

Jag jobbar på café/servicebutik och trivs jättebra där. Jag har tidigare varit arbetslös länge och kämpat för att få jobb. Jag behöver väl inte säga att jag älskar att ha jobb? I övrigt är jag webbnörd. Så pass mycket att Mattias skrattar åt mig ibland. Jag har pysslat med hemsidor sen hösten -99 och jag har bloggat sen våren -01. I början bloggade jag på engelska, det fanns inte så många svenska bloggar på den tiden. Jag gillar också att fota och mycket av det hamnar på nätet, därav kategorin (foto)dagbok.

Jag gillar musik också. Jag är allätare, även om nog rocken dominerar. Jag gillar också att läsa. Jag har en lista över favoritförfattare och favoritmusik på min ego-sida.

Jag har kronisk värk. Dels har jag Fibromyalgi och dels är mina fogar i bäckenet rätt värdelösa. Det är som att ha foglossning, fast jämt. Det gör att jag har svårt att bära, stå länge eller gå mycket. Jag har haft ont så länge att jag inte minns hur det känns att vara smärtfri. När jag var yngre tyckte nog många att jag var lat. Men för mig var ju mjölksyran och orkeslösheten normal, så jag kopplade inte att det var något fel på mig. Och Fibro är ju ganska ovanligt i den åldern.

Kanske jag kan komma mig för att skriva mer om mig en annan gång, men nu är det slut för den här gången.