vimsig.com

länkkärlek <3 - saija

länkhångel med saija

Att Saija och jag känner varandra är en rolig historia. Vi bloggade bägge två och åtminstone läste jag hennes blogg. Så en dag skrev hon om hur hon gjort i ordning på balkongen och jag hajjade till och mailade henne. ”Hmm, den där stolen på din balkong, är inte det den jag fotade på vägen från bussen härom dagen?” Och det var det ju. Visade sig att hon bodde på gården bredvid i bostadsområdet. Kort efter det mötte jag henne när jag åter var på väg från bussen och hon var ute med vovvarna. Jag hade ju sett henne på kort, så jag stegade fram och presenterade mig med namn och domännamn. På den vägen är det och i år har vi hunnit gå på varandras bröllop.

När folk fnyser över internet och försöker framställa det som något fejkat som inte är på riktigt så är Saija ett av mina exempel på att internet och den fysiska världen hänger ihop och samspelar. Dessutom var det uppenbarligen meningen att jag och Saija skulle ha kontakt. I en flytt nu på senare år hittade jag ett kuvert med svar från när jag som småbarnsmor annonserat efter brevvänner. Ett av svaren var naturligtvis från Saija. Enda anledningen till att jag inte svarade då var för att jag tappade bort kuvertet med svaren.

Och min uppmaning kvarstår. Besök gärna Saija och så tycker jag att ni ska sprida lite länkkärlek själva också.