vimsig.com

förtida födelsedagsfirande

mamma lagar mat

Idag firade vi dottern som egentligen inte fyller förrns på fredag. Men hennes far säger att han vill ha henne hos sig då, så vi firar innan helt enkelt med paket, god mat, tårta och mina och Mattias föräldrar.

Mamma fick prova att laga mat på induktionshällen, något hon tyckte var väldigt trevligt. Hon som vanligtvis har en gammal spis som läcker värme där den inte ska och inte värmer jämnt där den ska. Ska de byta ut den nu så ligger nog induktionshäll nära till hands, för hon var väldigt imponerad.

Vi sov över tio timmar inatt och ändå är jag toktrött nu. Fattar inte vart all energi har tagit vägen. Igår var det Höstrusk ute i sundet. Rockabilly, band och folk. Och vi satt bara hemma och slöade. Tröttmössor båda två.

1 Comment

  1. Nilla

    Jag är sugen på en sådan spis när det blir dags att byta. Ha det så bra!

Comments are closed.