vimsig.com

flängt runt

Efter jobbet idag blev det färd till stan för att hämta ut en del saker på apoteket samt titta efter skor. Jag hade ju ett par fodrade sneakers som jag älskade tills de mer eller mindre var i smulor och jag slängde dem i våras. Så jag stack in huvudet på Deichmann och hittade mig ett par nya. Det är perfekt att ha när det är så här mellankallt liksom.

sneakers

Jag spenderade en halv evighet på apoteket också. Mindre kul men nödvändigt. Var dessutom runt och kollade efter hårfärg. Tyvärr verkar det som om ”min” färg inte finns längre på Kicks här i stan, och inte heller på deras hemsida. Så nu är frågan om jag kan hitta den någon annanstans eller om den håller på att utgå.

Allt flängande gjorde mig trött iaf. Jag somnade i soffan med katten i famnen. Mattias gjorde det självklara. Han fotade mig. Inte väckte han mig inte… *s* Och nu ska jag upprepa bravaden i sängen. Natti!

trötter