vimsig.com

kick ass lördag och värdelös söndag

Lördagen var skitbra. Vi bjöd hit lite folk på mat, så på kvällen gjorde vi Åses krämiga pasta med kyckling och avnjöt den med Thomas, Annelie, Anders och KB. Den var uppskattad och inte en gnutta mat fanns kvar efter att vi ätit både en och två portioner.

Vi snackade, lyssnade på musik, tittade på film och hade jättetrevligt och till sist när bara KB var kvar så spelade han och Mattias lite poker på nätet innan vi bäddade ner KB på soffan innan vi gick och la oss. Klart lyckad kväll. Det måste göras om!

pokerspelarna

Sen har jag drömt mysko grejer hela natten och vaknade med klart deppigt humör. Fattar inte varför, men jag vill bara sätta mig ner och gråta. Lättrörd och deppig. Och när man är på det humöret så ska man inte titta på Allt för min syster eller liknande filmer. Det är mycket som rinner över just nu känns det som.