vimsig.com

en byrå och lite musik

Idag har jag och dottern köpt en byrå. Den står nu jättefint inne i dotterns rum precis som jag planerat. Tanken är att ordna lite mer plats inne på hennes rum. Nu ska rensas och fixas en massa. Men det var en del bökande. dels för att Mattias inte var med. Man blir lätt bortskämd med att ha någon stark med sig när man kånkar möbler. Dels var det bökigt för att vi hade dotterns cykel på cykelstället bak på bilen också. De hade nån triatlon (fast utan simning tydligen) på skolan så jag fick skjutsa både till skolan och sen hämta eftersom hon ju inte kan ta med sig cykeln på bussen.

Jag har haft mycket ont i rygg/bäcken de senaste dagarna. Det är drygt när man konstant känner sig stel och trött i kroppen. Och jag har inga värktabletter som rår på det här. Dessutom verkar den där förkylningen aldrig ge sig. I morse vaknade jag med sandpapper i halsen igen. Nåväl, så länge det inte är värre än så här så överlever jag. Det är mest bara irriterande.

I helgen när vi var hemma hos Tomas och Catherine så tipsade Tomas om musik. Jag har ju saknat System of a Down länge nu när de har nån slags långpaus, men jag har haft dålig koll på vad bandmedlemmarna gör istället. Men nu har jag ju något nytt att lyssna på. Daron Malakians projekt Scars on Broadway är nära SOAD. Och jag har en favoritlåt! Här i liveversion för den som inte har Spotify.

YouTube Preview Image