vimsig.com

tisdagstema: sött

sötsak

Mitt sötsug har på senaste tiden helt spårat ur. Jag måste ta tag i det för det är inte nyttigt. Jag tror att jag måste sluta helt. Utom med Oboyen för ärligt talat har jag inget annat jag dricker utöver vatten. Jag dricker ju varken kaffe eller te. Men det får räcka med Oboy till frukosten. Ett glas och sen är det bra. Och inte mer choklad. Basta!

10 Comments

 1. Mona

  Det är tyvärr samma här. Det är allt är inget. Så det måste bli ett slut. Men det är ju så gott…

 2. Christina

  sötsugskaraktär är vi nog många som saknar :d

 3. Carina - inspirera

  Sött om något!
  Ha en underbar tisdag.
  Kramen.

 4. Saija

  Jag har varit godisfri i över en vecka nu, yihaaa! :party:

 5. SoF/Format 900px

  Men titta på en fin bild går bra! :)

  Jag som har gått över till LCHF-kost sedan ett par år tillbaka har inget sötsug längre tack vare att jag helt utesluter allt socker (även frukt) och äter minimalt med kolhydrater.
  Då upphör suget.

  Men jag minns att det var SÖTT och gott.

  Ha det gott!

  PS. Ursäkta strulet med kommentarerna från Format 900px på tisdagstemat idag. Vi är två som delar bildsida och bara den ena av oss lyckades få in sitt bidrag direkt bland kommentarerna. Så jag prövade 2 ggr med mitt inlägg fast med olika mail-adress, men det gjorde ingen skillnad…förstås. Förlåt! DS.

  http://blindstyre.se/wordpress/2010/10/sott/

 6. Pialotta

  Just det chokladet är en riktig sockerbomb Marie:( Bra du kommit till tanken att lägga av dina vanor, för det är verkligen inte hälsosamt alls.. Varför gör du inte vanlig chokladmjölk i stället för Oboyen som absolut inte är nyttig?
  Bra foto annars:) Ha de gott med mindre sött :cool: :luv: :)

 7. foto CHIP

  Kanske bitter choklad är hälsosammare ;) tips för nytt tema :)

 8. Erik "Semlan"

  Du slåss med godiset. Sötsuget går att kämpa mot. Det lämnade jag för ett bra tag sedan. Men jag kan förfalla till ett ”kakmonster” ibland. Gör jag en kladdkaka så hinner den inte bli speciellt gammal. Något sug finns där alltid, tror jag. Men allt godis i snabbköpen ser jag numera förbi. Det blir bara tuggummi och halstabletter. Numera tänker jag knappt på det (godisfri flera år!). Känns bra. Undrar om jag någonsin kan släppa fikabröd och kakor?! Frågan är kanske om jag vill.

 9. Monkan

  Då är det bra med ett sånt här tema, så att man har en ursäkt för att köpa en godisbit ;) Hu, jag äter alldeles för mycket onyttigheter, man är ju så himlans bra på att lura sig själv… Nu står det ett stort paket tuggummi vid datorn och jag är inne på dag två utan nåt sött :) Längtar till helgen… då är det tillåtet.

  Oboy! Låter kanongott, det tycker jag absolut du kan tillåta dig.

 10. Pysselfarmor

  Ja det är rent otroligt vad man kan bli godisberoende. Men jag brukar göra som så att jag tar en paus i 2 veckor och sedan kan jag äta litet igen och sedan tar jag paus….det är lättare så för mig än att försöka hålla igen!

Comments are closed.