vimsig.com

sjukdag två

Jag vaknade imorse och kunde inte andas eller prata utan att hosta. Tankade i mig Bisolvon och Bafucin och somnade om efter att jag skickat dottern med bussen till skolan. Nu senare känns hela halsen som sandpapper. Halsmandlarna är stora som tennisbollar. Jag är så less att jag tror att jag kräks!!! Jag vill bara lägga mig ner och grina.

Det är en liten tröst när man ligger på soffan och det kommer en katt och lägger sig på en. Han är gosig och snäll. Nu på kvällen låg han en lång stund i famnen på dottern och myste. Vi passade på att väga honom också för han har börjat gå upp till vintervikten. Han går ju ner i vikt på somrarna och upp på vintrarna. Det är väldigt styrt av hans aktivitetsnivå. Det är iaf 7 kg katt som strosar runt här hemma. Det är som en genomsnittlig Mops. Vi har en stor kisse.

stora fina katten