vimsig.com

fullspäckad lördag

Sistaminutenstressar idag. Inser att jag inte hinner göra backup och tömma minneskortet så det lutar åt att skaffa ett nytt minneskort helt enkelt. Kan iaf vara bra att ha två. Utöver att köpa minneskort så måste jag ju köpa lite andra saker, plus att jag ska hinna att ladda batteri och telefon. Tekniknörd jag? Nääää…

När Mattias kom hem från jobbet igår kom han förbi caféet och bytte bilnycklar med mig. Han har ju kört Saaben den här veckan när han haft långt att pendla, och jag har kört Rockyn. Men han visste hur mycket jag har saknat Saaben. Jag var så lycklig att jag nästan åkte en liten vända efter jobbet bara för att njuta. Nästan, men sen trumfade behovet av att åka hem och pussa på min man.

Fick inleda morgonen idag med att sopa en massa sand ur soffan. Jag misstänker att vår charmiga katt har sovit där inatt. Tur att han är söt, för han släpar in en hel sandstrand per dag. Jag vet att jag är farligt nära att vara en kattblogg, men jag har ett objektiv jag vill testa och han är närmast att fotografera. Tur att jag ska fota annat idag.

sötkatten