vimsig.com

grillning och internet

Blev inte av att jag fotade eller bloggade mycket i helgen. Men vi var sociala i lördags och passade på att grilla lite. Bjöd hem Niclas, Lena, Anders och KB och käkade riktigt god mat. Det var väldigt trevligt! Sen passade vi på att titta över till grannarna som hade fest. Grannen har fyllt 50 och därmed fullbordades tältbytandet. Vi lånade hans tält när vi gifte oss och nu lånade han vårt när han skulle ha kalas. Men nu tror jag att det börjar bli dags att montera ner det för säsongen.

Idag har jag agerat internetsupport åt svärisarna. De har ju kört på mitt kontanta mobila bredband och nu var perioden slut. Eftersom det har funkat bra så har jag idag införskaffat ett ett eget modem åt dem och nu sitter jag i en evighetslång kö till kundtjänst för att höra om man måste in till butiken för att beställa abonnemanget utan bindningstid. Jag har nu plats 27 i kön. Skitkul.