vimsig.com

postlådegodis, rivsår och mystiska mail

inredningsporr

Ett välkommet inslag i postlådan igår var IKEA-katalogen. Och inte bara en utan två eftersom jag får en som IKEA Family-medlem och en som vanligt. Fast å andra sidan har mamma inte fått någon så jag tänker väl dela med mig.

Fick underlig post idag med, fast elektroniskt. Hittade ett mail i inboxen som bekräftade att Upplands Lokaltrafik mottagit mitt ärende och gett mig ett ärendenummer. Jag måste ha gått i sömnen för jag kan inte minnas att jag varit i Uppland på många år…

klöst katt

Kisse har under natten slarvat bort sitt halsband men skaffat sig nya tjusiga rivsår på nosen. Antingen har han slagits med någon eller så har han fastnat någonstans. Tur att halsbandet satt löst nog i så fall. Ingen katastrof iaf. Han är öronmärkt och har alltid gått utan halsband tidigare. Nu ligger han hoprullad nära mig och snarkar lite. Sötkatten.