vimsig.com

tisdagstema: familj

en del av min familj

Min pappa och min syster. Min pappa som kontakten i alla år har gått upp och ner med. Den är bättre nu när jag är vuxen. Och min fina lillasyster som jag inte träffat på 12 år. Fråga mig inte varför. Det var verkligen på tiden! Jag är så glad att de kom till vårt bröllop!

3 Comments

 1. Pialotta

  :kopp:
  :kopp: :kopp: Det där är verkligen härligt.. återséende om man haft dålig kontakt eller kanske aldrig träffat någon i familjen.. Vilken lycka att de var på ert bröllop. Jag har varit med om liknande. Själv har jag en halvsyster som jag aldrig har träffat, men det är en helt annan historia .. min biologiska pappa träffade jag i alla fall en gång innan han gick ur tiden.
  Jättefint foto på din familj :)
  Nu ska jag leta familjefoton .. :idea:

 2. Johanna (en liten paus)

  Härligt foto med mysfaktor – gillar känslan! Så härligt att ni fick träffas på ditt bröllop!

  Ha en fin dag!

 3. Dina

  Vad härligt det måste vara att träffas igen:)

Comments are closed.