vimsig.com

tratt-katten

söta enerverande tratt-katten

På önskelistan står idag:

  • En kattgrind så att man slipper mota utgångssugen katt verje gång man försöker gå ut genom dörren.
  • En volymkontroll på katten. Det är hemskt vilken volym han uppnår när han meddelar hur missnöjd han är med att inte få gå ut och leta efter nya faror.

Grannen hade en teori förresten om vad som kan tänkas ha bitit honom. Han gillar ju att hållas runt en del uthus som ligger på andra sidan vägen. Och där bor det tydligen grävlingar. Förhoppningsvis har han lärt sig något av det här. Inte för att jag vet om han har någon kapacitet att lära. Vi brukar ju skoja om att han är lite korkad…

Efter att satt på honom tratten och tvättat med Klorhexidin i ett dygn så tycker jag det ser ut som det har börjat dra ihop sig. Han är klibbigare i pälsen, men det är ju bara för att han inte kommer åt att slicka på det. Bara såret läker så kan han få tvätta sig allt han orkar.