vimsig.com

for i am a married woman

jag och min man

Igår hade vi inflyttningsfest. Vi passade också på att gifta oss hemma i vår trädgård. En fantastisk eftermiddag med bröllop, smörgårtårta, fika, en fruktansvärd mängd getingar och en riktigt kul fest med en hel drös av våra mycket roliga kompisar. Det var hur kul som helst och jag är så nöjd med alltihop. <3

Det var också fruktansvärt kul att äntligen träffa fina Mia. Tänk att vi har känt varandra så många år och inte träffats förrns nu. Det var verkligen på tiden. Och det ska verkligen bli av snart igen, för det var så otroligt roligt!!

Mer bilder nedan. Jag var ju tvungen att invigningsfota en av presenterna från pappa.

Louise håller på att piggna till.

Ida

Micke var glad.

Min fina lillasyster!

Min pappa.

Niclas, Anders och Henke.

Magnus

Hinken

Jonas

Min svägerska Carina med sambo Tomas

Magnus och Hannes

Per och Thomas

Sanna med det glada håret.

Anna

Catherine

Hannes svänger sina jeansklädda.

Thomas ryggdekoration under påbyggnad.

Marita

Amalia, Maria och Peter

Henke, Mona och lite längre bort Björn och min svärkusin Anna.

Amalia är beväpnad med dekorstenar...

Det dansas.

Cattis och Micke

Peter och Maria. Så söta tillsammans.

Maria och bästa Amalia.

Min bonus-pappa.

Min fina mamma!

2 Comments

  1. Linda

    Vilken OTROLIGT fin bild på er när ni dansar =)
    En äkta och kärleksfull bild *GILLA SKARPT*

  2. Maria

    Tack!! :kiss:
    Det var ett rätt otroligt ögonblick. :luv:

Comments are closed.