vimsig.com

tisdagstema: väder

blött på altanen

Jag har avskytt den intensiva värmen. Jag mår helt enkelt inte bra när det blir för varmt. Jag gillar fint väder, det är bara hettan jag inte gillar. Det är skönt när åskan kommer och rensar lite i det kvava, fast jag gillar inte att behöva dra ur alla prylar. Aldrig får man vara nöjd…

Förresten, vem kom på uttrycket ”man får inte klaga”? Varför får man inte klaga?! Om jag svettas och har svårt att andas när det blir tokhett, varför får jag inte klaga då? Bara för att någon annan gillar att ligga i solen och steka? *muttrar*

8 Comments

 1. Pialotta

  Så sant så.. jag håller med dig, jag mår inte heller bra av för tokhett väder.. lagom är bäst:) Är det så att regnet har kommit hos dig nu.. tycker ena stolen är lite våt.
  ha de.. jag får se vad jag hittar på.. idag var du tidig :kopp:

 2. foto CHIP

  Stackars dig – det är ju svårt att komma undan värme. jag älskar värme så jag njuter :)

  http://foto.rudenius.se/post/2010/07/20/Tisdagstema-Vader.aspx

 3. Mona

  Kan bara hålla med. Jag mår inte heller bra när det är för varmt. Nu har det blivit mycket svalare, men tyvärr klagar jag ännu. Det är fortfarande så fuktigt och klibbigt ute. Håller jag mig inte i stillhet blir jag fort dyngsur. (haha)

 4. Annelie

  Hahaha! Visst får man klaga, gör det inte för ofta bara….
  Den här värmen som varit har faktiskt varit extra jobbig, speciellt för en sån som jag som lever i klimakteriekossornas land…..*skratt*, för där är det ju redan varmt innan!

 5. fru mju

  jag har njutit av värmen men visst är det skönt med en svalare dag och ett ösregn emellanåt så man kan andas ordentligt också

 6. Klimakteriehäxan

  Så klart att du får klaga!!!!

 7. Rantamor-På Näthinnan

  Jaha ja jag kommer ju som aldrig in på din fotoutmaning…hamnar säkert i nån spamkorg…vad gör jag för fel……maria….

 8. Pysselfarmor

  Då har vi samma åsikt om väder då ju!

Comments are closed.