vimsig.com

midsommarhelgen

Det har varit en ganska skön midsommarhelg. Vi har hunnit grilla två gånger, ätit god mat, umgåtts med massor av goda vänner och åkt en massa Impala. Inte alls helt fel det.

På midsommarafton var vi till kompisar och grillade, spelade terrängkrocket och myste i deras förtält/husvagn. Efter det var vi fortfarande sociala och stannade till hos andra goda vänner och satt där och snackade, lyssnade på musik. Och vad är en midsommarafton utan lite spontan dans mellan 3 och 4 på morgonen?

spontan midsommardans

På lördagen åkte vi till mina föräldrar och åt en massa god mat. Hemmagjord glasstårta till efterrätt och sen var man tokmätt igen. Lite otajmat kunde man tänka eftersom vi sen skulle hem till en jobbarkompis till Mattias för att grilla. Nåja grillade gjorde vi och åt gjorde vi. Gott och trevligt.

Idag har det också handlat om ätbara saker. Mattias systerdotter har födelsedag i dagarna, så det var dags för fika där. Supergod kladdkaka och en massa annat gott. Nu tror jag att jag får fasta en vecka för att kompensera, men det får det vara värt…

chokladbollar

I torsdags var jag och tatuerade mig. Min första. Jag var toknervös innan, men det gick bra. Bild kommer så snart jag fått till en bra. Det är svårt att fota något som sitter på ens högra arm. Tror nästan att jag behöver ta till hjälp. Kanske Mattias kan fota den åt mig imorgon i bättre ljus.