vimsig.com

flitighet under trötthet

Funderade på att lägga mig på soffan och sova en stund på förmiddagen. Var så trött att jag såg i kors. Detta trots att jag sovit på natten. Men så kom jag på att jag var tvungen att springa ut och lägga ett par brev på lådan innan den tömdes vid 10. Och efter det så försökte jag hålla mig igång och vara nyttig. Jag har hunnit tvätta, diska kastruller, fylla på i diskmaskinen och duscha.

Nu börjar det dra ihop sig mot jobb och jag är fortfarande skittrött. Fattar inte varför jag är det. Jag sover ju bra. Jag är en av dem som har lätt att somna och inte vaknar så lätt. Exempelvis kan Mattias ligga och snooza när han ska upp och börja jobba 4. Jag märker inte ens det. Så varför är jag så trött?

Nu ska jag klä på mig och göra mig klar för jobbet. *gäspar*