vimsig.com

på väg uppåt igen

lösning på problem

När man har en fjärrkontroll som batteriluckan är trasig på så kan man laga den med en gummisnodd. Och när man har en praktikplats som man inte klarar pga av att ens knä är värdelöst så får man fixa en ny praktikplats. Och det har jag gjort nu. Så nu har jag en praktikplats som jag tror att jag kommer att ha det väldigt bra på. Mer omväxlande arbetsuppgifter kommer att uppskattas av min rygg/bäcken också.

Det är fantastiskt vad det känns som en stor vikt har lyfts av mig. Jag är så lycklig att jag slipper känna ångesten över kropp och jobb. Nu ska jag njuta och fira med köttfärssås och pasta till middag. Mums!

Sen hittade jag en déjà vu i bloggvärlden. Läste en sak som fick mig att haja till. Naturligtvis för att jag tyckte att det var fyndigt när jag läste det första gången på en helt annan blogg.
Hmmm… :hum:
Edit: Nu är det borttaget.

4 Comments

 1. Susanna

  Copycats i farten…? Trist när man inte kan komma på egna orginella texter/inlägg… :down:

  Skönt att höra att du fick en annan praktik! Grattis föressten. :)

 2. Maria

  Tack! Det känns så skönt att slippa våndas över praktiken. :)

 3. Saija

  Spännande, vart ska du vara?? :nerd:

 4. Maria

  På caféet/butiken här ute. Ska bli jättekul! :smug:

Comments are closed.