vimsig.com

punkarkatten

punkarkatten

Hittade en fästing på kisse igår kväll, så idag köpte jag en ny fästingplockare (den gamla var värdelös) och fästingmedel. Själva processen med plockande och droppande var snabb. Nu på kvällen kom han dock in och var röd/rosa i pälsen på huvudet. Han måste ju ha kommit åt något som fastnat där pälsen var blöt av medlet, men vad? Lustigt såg det ut iaf.

Var med bilen till verkstan idag för att de skulle få nollställa serviceindikatorn. Mattias servade ju bilen i januari men det gjordes innan indikatorn i bilen sa till, så bilen fattade det inte. Så idag kopplade de in datorn på bilen och började leta i systemet efter vart man stänger av det. Slutade med att han inte hittade det och att jag hittade det i bilens egen meny. Vart lite komiskt att åka dit och köra hela processen för något jag kunde gjort på gården. Men det föll varken mig eller Mattias in att leta där. Jag vet inte om jag ska skämmas för det eller vara stolt för att jag kom på vart det fanns.