vimsig.com

operation packning har börjat

Nu står det kartonger här hemma. Jag packar böcker och kläder som jag inte använder just nu. Jag ska slänga och rensa en massa. Det ska packas så mycket som möjligt nu så att det inte blir så stressigt i sista sekunden.

Har kört två säckar kläder till Myrorna idag. Dottern har gått igenom sina kläder och kollat vad som är urvuxet. Jag har gjort detsamma. Så fick jag anledning att svära över att gåvovagnen numera står längst in i butiken, så man måste släpa allt längst ner. Opraktiskt som sjutton.

Stressen har kommit krypande och med den en del magkatarrkänningar. Det blir till att försöka sköta maten och försöka låta bli att hispa upp mig en massa.

Idag har vi också fixat med klädkammaren. Klädstång på plats och så ska det upp hylla också. Till helgen ska jag måla där inne tänkte jag.

1 Comment

  1. Mikaela de Ville

    Åh, jag känner en skräckblandat förtjusning inför packande och rensande. det är ju skitjobbigt och tar tid, samtidigt som det känns så fantastiskt bra efteråt. Som att man verkligen åstadkommit något. Fått lite mer ordning i sitt liv. Man tänker ”nu ska jag fortsätta hålla den här ordningen”. Det brukar funka i ungefär… tre veckor till man fått allt på plats i nya hemmet och det börjar bli dags att förvara saker igen…

Comments are closed.