vimsig.com

choklad och lyxig rörelsefrihet

Idag fick jag möjlighet att njuta av min nya rörelsefrihet. Jag har varit till Företagscenter och hämtat ut körkortet. Sen har jag köpt parkeringsbiljetter för att det ska finnas plats åt bil nummer två nu när Mattias och jag kör åt olika håll ibland. Efter det var det dags för informationsmöte på AF och efter det åkte jag till Ica Maxi för att köpa mat. Hur fantastiskt är det inte att kunna vara så fri?

post till mig

När jag kom hem hade jag fått rolig post från San Francisco. Minnesgoda läsare minns att jag skickade renost åt min kompis Anki som satt på andra sidan Atlanten och suktade. Som belöning skickade hon något jag suktar efter mest hela tiden. Choklad. Nu är bara frågan vilken jag ska öppna först. Lyxigt, lyxigt!

choklad från san francisco