vimsig.com

frihet var ordet sa Bull

Johanna slog huvudet på spiken med sin kommentar. Körkort är frihet. Nu kan jag visserligen inte ut och fara hur jag vill än iaf. Har ju ingen bil. Mattias gjorde ett tappert försök att få fart på Rockyn ikväll. Tanken var att han kunde ta den till jobbet och jag kunde få ha tillgång till Saaben. Men Rockyn ville inte alls samarbeta, så den står kvar på gården. Lite mindre snö på den men i övrigt orubbad. Och då har Mattias ändå försökt ladda batteriet och försökt med startkablar och tjänstvillig Saab. Men det ska väl lösa sig snart hoppas jag.

Men det är frihet som sagt. Bara att kunna köra en sväng och handla som jag gjorde ikväll. Bara jag. Och Mattias behöver inte sluta med vad han håller på med utan han kan bara räcka över bilnyckeln och jag kan åka dit jag behöver. Det är en underbar känsla.

Nu när jag inte har körlektioner och teoripluggande att syssla med så har jag istället sysslat med hemsidesbyggande. Och imorgon har jag läkarbesök på schemat. Det och så måste jag köpa en bh. Bygeln har gått av på min bästa svarta. Hoppas att jag hittar något vettigt och snyggt. Och sen på fredag är det dags för begravning. Det värsta är att man vet att det troligtvis inte kommer att dröja så länge till nästa.

1 Comment

  1. Lotta

    Vadå räcka över bilnyckeln??? Det är väl bara att ta den? ;)
    Grattis iaf!
    Kram

Comments are closed.