vimsig.com

tapeter och sockerabstinens

ljusgrå tapet

Idag har jag påbörjat tapetsering i vårt sovrum. Hann visserligen bara få upp fyra våder, men det är en början och jag tänker fortsätta imorgon. Mattias har ägnat sig åt badrumsgolvet, och ikväll skulle det läggas matta i köket. Längtar efter att få se resultatet imorgon.

Jag har också bestämt mig för att ta itu med mitt sockerberoende. Jag har sånt sötsug mest hela tiden att det nästan är löjligt. Det enda jag känner att jag inte kan ta bort är Oboyen jag dricker till frukost. Det är i stort sett det enda med smak jag dricker eftersom jag dricker vatten till nästan allt annat. Men i övrigt ska det nu blir krafttag. Vi inleder det med att försöka få lite klokare matlagning. Så idag invigde jag det med att laga köttfärsgratäng enligt Åses recept. Vansinnigt gott!!

köttfärsgratäng