vimsig.com

en sån där dag

Idag har varit en sån där dag. Besvikelse över en remiss jag inte fick från läkaren på vårdcentralen. Frusna tår. En buss som inte stannade så jag fick åka en omväg hem. Egentligen är det väl kanske inte så illa, men just det där med remissen retar mig. Kollade vad det kostar utan remiss och första prisförslaget landar på 2000:-. Det är pengar jag inte har och det suger att det på grund av ändrade regler helt plötsligt inte går. Jag tror att jag ska fortsätta tjata.

Annars har dagen iofs inte varit så pjåkig. När jag kom hem drog jag på mig flanellpyjamasbyxorna och raggsockar. Hade jag bott i huset nu hade jag satt mig framför kaminen och lagt upp fötterna på en pall. Det är ont om såna värmekällor i lägenheten.

Jag har spenderat drygt en timme i telefonkö till IKEA också för att få fästen till en blindfront. Nu skickar de ut dem. Och så ringde en kille från Telia för att säga att jag inte kunde flytta mitt prisavtal till ett annat abonnemang. Och jag försökte förklara för honom att det inte är så. Det är ett annat telefonnummer som ska flyttas till mitt abonnemang. Jisses. Jag tror att jag kommer att mer eller mindre få göra det åt honom.