vimsig.com

tomtebloss och mer julklappar

tomtebloss

Idag var det dags att fira jul igen hemma hos mina föräldrar. Fler julklappar stod på schemat, men före det en massa mat naturligtvis. Vi åt tills vi mådde illa eftersom man tydligen blir totalt blind för vad en portion är på jul. Jag och Mattias fick böcker och tröjor. Och så fick vi handdukar. Dottern fick ett berg av saker. Allt från nyttiga saker som stickade sockar, till leksaker och spel. Hon var jättenöjd. Inatt sover hon över hos mormor och morfar. Hon bad själv om att få göra det, så det blev oväntat barnfritt här, vilket vi firar med att sitta i soffan och mysa framför Sagan om konungens återkomst.

Mattias har ändå fått roligaste julklappen i år. Han och Anders bytte julklappar och Mattias fick en rock med Kafé Ökens emblem på ryggen. Jag har skrattat åt det om och om igen idag.

YouTube Preview Image

Imorgon är det slut på slappandet. Mattias ska fortsätta bila badrumsgolv och så finns det ju en stor risk för snö också, vilket brukar innebära plogning. Och jag har ju en massa nyttigheter att ta itu med jag med. Det måste städas en massa så att det är fritt på golven för mattläggning.