vimsig.com

a cat with a view

kissekatt med utsikt

Kisse gillar att komma upp och se sig om här i livet. Just idag innebar det att han provlåg ovanpå kylskåpet som fortfarande står inpackat i vardagsrummet. Han låg snällt kvar där en stund innan han kom på att det kanske inte var helt lätt att ta sig ner därifrån. Han lyckades till slut. Alltid bra när han löser sånt själv eftersom han inte gillar att bli buren. Han älskar att sitta i knät, men vill hoppa upp själv.

kisse med vissa problem att komma ner

Idag har jag grundmålat den lilla panel som finns i vardagsrummet. Den sitter på de väggstumpar som finns kvar från när vardagsrummet byggdes ut på 50-talet och är ett resultat av en öppning i en timrad vägg. Nu är den iaf grundad. Så kan jag kvistbehandla imorgon och måla ett andra lager grundfärg.

När det här är målat och klart så är det nog bara klädkammaren kvar att måla. Det känns ganska trevligt att det närmar sig nåt slags slut på kladdandet. Jag har hunnit ledsna på färgen vid det här laget.

Nu ska jag stirra lite på golvbroschyrer. Vad vill man egentligen ha på golvet?