vimsig.com

knoppar och färgfunderingar

knoppar

Idag har vi spenderat 45 minuter på Colorama med att studera färgprover. Jag fattar inte att det ska vara så svårt att få fram en helt vanlig grå färg. Måste den vara tonad åt något håll? Måste den dra åt rosa eller blått eller grönt eller vad fan det nu är? Nåväl, förhoppningsvis har vi kommit fram till en som funkar bra nu. Det blir den på andra strykningen i dotterns rum och sedan i hallen också.

Jag har också monterat dit skåpluckorna i köket och Mattias började mäta och sätta dit knopparna. Det kommer att bli så fint! Jag längtar så tills det är klart.

1 Comment

  1. Susanne

    Håller med, måste det finnas så många nyanser av alla färger. Man får ju psykbryt när man ska välja. :P

    Sv: Ja även om man kan spara en slant på att göra mycket själv så vore det skönt att få det nyckelfärdigt. Vi får se hur mycket vi kan spara på det och överväga om det är värt att förlora förståndet över. :P ;)

    Kram!

Comments are closed.