vimsig.com

hur man än vänder sig har man arslet bak

Idag har jag haft ytterligare ett givande samtal med min jobbcoach. Givande på så vis att jag nu verkligen fattar att det aldrig kommer att leda till något. Allt snack i början om att praktik skulle leda till något? Bullshit. Nu är det praktik till varje pris. Jobb nämns knappt. Försöker jag tänka långsiktigt eller rationellt så ”ser jag bara hinder”. Kommenterar jag att jag inte kan jobba vilka tider som helst eftersom jag har barn att ta hand om så ”ser jag bara hinder”. Jag kom med förslag på vad jag gärna skulle vilja jobba med och fick det bortviftat med att det måste man ha utbildning för. Sen får jag kritik om jag inte har förslag. Jag lämnade förslag på andra ställen jag gärna skulle vilja ha praktik hos, hon ringde och sen får jag kritik för att jag blir nedslagen när man får nej överallt. Jag tror jag kräks.

Snälla är det någon som har ett jobb åt mig? Eller där jag åtminstone kan få en praktik? Jag är arbetsvillig, lojal och läraktig. Och jag kan få nystartsjobb eller lönebidrag. Att vara arbetslös suger för ekonomin, för självförtroendet och för att man blir intvingad i såna här saker.
:argh: