vimsig.com

så fruktansvärt trött

För andra dagen i rad är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ikväll så pass att jag sov på soffan bredvid dottern när hon tittade på Bortspolad. Jag drömde och vaknade helt desorienterad och det kändes som att klockan var mycket senare än den verkligen var.

Idag har jag varit hemma med dottern som hade lite feber efter vaccinationen. Verkar dock inte vara någon fara så jag tror nog att hon kommer att vara i skolan imorgon. Skönt att hon slapp värre biverkningar. Har de inte kommit än så tror jag inte att de kommer att komma heller. (Jag hoppas jag slipper äta upp det där.)

Nu ska jag titta klart på nostalgavsnitt på vänner och sen ska jag sova. Behöver mer sömn.
:utmattad: :zzz:

1 Comment

  1. Susanna

    Jag är också fruktansvärt trött… antingen är det vädret, ångesten, mina senaste dagars promenader (har fått ett riktigt ryck att börja gå… går över halva Örebr fram och tillbaka ;-)) eller så är det min biverkning av vaccinationen.
    Det känns ju i armen fortfarande, men inte alls så illa som jag trott… men det är inte sönt när en 4 kilo tung katt vill promenera på den på morgnarna. ;)

    Äldsta dottern fick feber, öm arm och igår kväll nässelutslag när febern försvann… Nu är hon tillbaks i skolan.

Comments are closed.