vimsig.com

det är alldeles för långt till IKEA

Annars skulle jag vara där väldigt ofta. Nu fick vi istället trängas med en massa andra lördagslediga IKEA-frälsta. Fast jag kan inte påstå att Mattias är frälst. Först hävdade han att vi inte alls behövde någon påse på övervåningen för ”vi skulle inte ha så mycket saker ändå”. Sen knallade vi in och pratade kök med en trevlig kvinna som jobbade där. Och sen fick Mattias hämta en påse som vi kunde stoppa alla handtag och sånt i…

Sen kom vi ner på undervåningen och insåg att det nog inte skulle räcka med en vagn när vi hämtade alla saker till köket. Det var en lista som var en och en halv sida lång nämligen. Så vi lastade och lastade och lastade. Och sen lastade vi lite till. Sen fick jag leta reda på en tredje vagn.

När vi hade passerat kassan hade vi ett kvitto som var 68 cm långt (Jag lovar! Jag har mätt det.) och tre vagnar att släpa ut till bilen. Och när den var färdigpackad var det dags att åka till varuutlämningen och hämta ytterligare en vagn med grejer. Men nu har vi tack och lov allt som behövs till köket. Det är en fin hög med kartonger. Och den vita stomme jag monterat ihop där är början på vår lådhurts. Tjusigt, eller hur?

köket

2 Comments

  1. Johanna

    Haha inte illa! Jag hoppas verkligen vi blir bjudna på inflyttningsfesten sen så man får se hur fint de blev! ;-)

  2. Maria

    Klart ni ska komma på inflyttningsfest! :)

Comments are closed.