vimsig.com

trött liksom

Idag har varit en sån där dag. I morse mådde jag illa och var inte direkt stabil i magen, så det blev inget jobbcoacheri. Synd för de hade fått lyssna på nån från ett bemanningsföretag. En av de få saker som kunde vara intressant där. Nåja, inte lätt att göra något åt nu. Och det hade varit trist att kräkas där nere. Nu känner jag mig bättre, men helt har inte illamåendet släppt. Men jag har iaf kunnat äta så det är nog nåt ganska lindrigt och övergående.

Sitter och kikar på badrumsinredning. Vi har hittat saker som vi båda gillar och nu är det mest tvättsortering som jag grubblar över. Jag vill gärna kunna sortera mörkt och ljust. Och jag vill kunna ha Mattias jobbkläder för sig så att inte eventuell olja och sånt kommer på finare kläder. Helst tre tvättkorgar alltså. Men jag kanske får jämka ner det till två. Fintvätt och grovtvätt liksom. Vi får se hur det blir.

Nu ska jag sätta ihop en liten sammanställning till min mamma på vad jag tänkt mig till dotterns rum så att hon får något att fundera över. Skadar aldrig med idéer från fler.