vimsig.com

skivor, tårta och presenter

Idag var vi sega på morgonen. Resultatet av att man var trött redan innan man fastnade framför tv:n och nattsuddade till Shanghai Noon.

ett hörn i vårt sovrum

Men vi har hunnit få upp lite skivor på väggarna. Jag var handräckare och ihållare åt svärfar när han höll på med det. Mattias isolerade klart på vinden. Det är så fränt att se hur det förändras när man får väggar. Jag vet att det kommer att bli en massa spackling och slipning sen, men jag tycker ändå att det är fantastiskt.

vägg mellan klädkammare och gästrum

Pyntet på bordet är dotterns. Hon ville dekorera så att det var fint när mina föräldrar kom dit med fika och presenter. Hon fyller nämligen år i veckan, men då är det planerat att hon ska vara hos sin pappa, så vi firade nu.

Nu kan hon leka med sina presenter och jag tänker slappa i soffan (läs ta mig en tupplur). Mattias är på vad de kallar ”styrelsemöte”. På schemat för det står mat, dryck och sport på storbildsskärm. Tror nog att det är en rätt trevlig kväll för honom.