vimsig.com

en massa städning

Idag var städdag både ute och inne. Vi städar ur trossbotten i sovrummen så att vi kan isolera golvet. Och så lastar vi skräp i släpvagnen så att vi kan ta en sväng till tippen nån dag snart. Jag har vansinnigt ont i ryggen och då lämnade jag ändå det tyngsta åt Mattias, plus att svärmor och svärfar ju också jobbade. Städningen av trossbotten fortsätter imorgon och sen är det vara att isolera som små tokar så att vi får ett golv att stå på där inne.

Imorgon är det dags för gruppaktiviteter (som det så tjusigt kallas för) på jobbcoacheriet. Jag ser fram emot det som en mattelektion ungefär. Det är trist för det är som vilken söka-jobb-kurs som helst och såna har jag gått på förut. Jag väntar fortfarande på det unika och nyskapande som de utlovade på informationen första dagen.

Min jobbsökningsvånda har nu gått så pass långt att jag faktiskt funderar på vad man skulle kunna tänkas göra om man startar eget företag. Jag har idéer, men jag vet inte om det är vettigt över huvud taget. Vi får se vad nästa individuella träff med jobbcoachen ger.